Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek. Hlavní přednosti Kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm Chuťově neutrální bukové dřevo... více
1 250.41 Kč bez DPH
E-shop > 5 ks
1 513 Kč
Prodejna Ostrava 0 ks
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Využijte chatovací okno a vyžádejte si další informace od prodejce
... zejména k dostupnosti zboží, pokud není ihned skladem
Kód: G21SPANM-BUK
EAN: 8595627421519
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: G21
Popis a parametry
Ke stažení

Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm


Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek.


Hlavní přednosti



  • Kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm

  • Chuťově neutrální bukové dřevo

  • Přírodní materiál šetrný k ostřím nožů a sekáčků

  • Vyrobeno v České republice


Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování


Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou. O kvalitním provedení špalku na porcování masa o velikosti 40 x 30 cm svědčí i jeho tloušťka 6 cm.


Porcování masa nožem G21 na špalku na maso G21.


Bukový špalek na porcování je sázka na jistotu


Dřevěné špalky na maso se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě porcovacího špalku G21 použili dřevo bukové pro jeho skvělé vlastnosti.


Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo  nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového. Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný.


Steaky na špalku na maso G21 s nožem G21 Damascus.


Jak pečovat o dřevěné špalky na maso


Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.


Specifikace



  • Materiál: bukové dřevo

  • Rozměry (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm

  • Hmotnost: 5,3 kg


ParametryPorovnání
Hmotnost (kg)
5,3
Materiál
dřevo

Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené